To je to što me zanima!

SRAMOTA: Tata je 'platio' festival, a kći pobijedila...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ministarstvo zdravstva za festival 'Prvi pljesak' prošle je godine dalo 8000, a ove čak 20.000 kn. Mirna Milinović pobjednica je zadnje dvije godine
Vidi originalni članak

Ministarstvo zdravstva je prošle i ove godine sponzoriralo glazbeni festival Prvi pljesak u Zagrebu na kojem je nastupila Mirna Milinović, kći ministra Darka Milinovića. Publika ju je oba puta izabrala za pobjednicu. U Ministarstvu kažu da je donaciju prvi put 2007. odobrio tadašnji ministar Neven Ljubičić. To potvrđuje i organizator festivala Antun Smiljanić, dodajući da imaju odluku koju je 10. listopada 2007. potpisao Ljubičić. Ljubičić kaže kako nije čuo za festival. Prošle godine im je Ministarstvo dalo 8000 kn, kaže Smiljanić, a ove godine 20.000 kuna.
- Oni su bili naš najveći sponzor. Da nas nisu financijski podržali, festivala ne bi ni bilo. Rekao sam Milinoviću: 'Slušajte, imamo problema, nećemo moći održati festival’. Rekao mi je: 'Pustite molbu pa ćemo vidjeti’ - ispričao nam je Antun Smiljanić. Milinović je izjavio da neće koristiti utjecaj kako bi pomogao kćeri u karijeri. Dok je Ministarstvo izdvajalo novac za festivale, provodila se zdravstvena reforma jer je zdravstvo u gubitku. Danas plaćamo skuplje dopunsko zdravstveno osiguranje.
- Preznojio sam se jer nisam znao da je Ministarstvo sponzor niti sam utjecao na odluku o donaciji. Taj novac nema veze s reformom zdravstva nego je bio namijenjen programima socijalne skrbi jer promiče nenasilje. Sve to nema nikakve veze s kćerinim nastupom. Moj je jedini grijeh što joj nisam zabranio da pjeva - kaže Milinović. Sinoć su s internetske stranice Prvi pljesak maknuli zahvalu Ministarstvu zdravstva na sponzorstvu.

POBIJEDILA JE ZBOG GLASOVA PUBLIKE
Mirna Milinović je i ove i prošle godine osvojila Prvi pljesak jer se najviše svidjela publici.  Ove godine je festival s 4000 kuna pomogao i HDZ, a s 3000 kn grad Zagreb, kaže organizator
Antun Smiljanić.

Idi na 24sata

Komentari 80

  • Državotvor 11.12.2009.

    sramota

  • parki 11.12.2009.

    Trebala bi zaplakati a ne zapjevati.

  • caramba 11.12.2009.

    http://slobodnalika.com/novosti/3874_lika+je+na+nogama++milinovic+i+njegovi+drugovi+su+veliki+lopovi+.html

Komentiraj...
Vidi sve komentare