To je to što me zanima!

Sramota: Toma Grobar tvrdi da u Srebrenici nije bilo genocida!

Bivši najbolji prijatelj ratnog zločinca Vojislava Šešelja, ne misli da je masakr 8106 Srebreničana genocid. On čak smatra kako će se to teško i dokazati na sudu
Vidi originalni članak

Tomislav Nikolić rekao je za Televiziju Crne Gore da su neki Srbi počinili zločine u Srebrenici, ali da genocida nije bilo.

- Njih treba pronaći, izvesti pred sud i kazniti. Ali ako je moj prethodnik Boris Tadić bio u Srebrenici i osudio zločin, ako je Skupština Srbije osudila zločin u Srebrenici, zašto bih ja to stalno podgrijavao - kazao je Tomislav Nikolić (60) kad su ga upitali hoće li prihvatiti poziv muftije Muamera Zukorlića da posjeti Srebrenicu i osudi genocid. 

No Toma Grobar, bivši najbolji prijatelj ratnog zločinca Vojislava Šešelja, ne misli da je masakr 8106 Srebreničana genocid. On čak smatra da će se to teško i dokazati na sudu. Svakodnevno iskopavanje novih masovnih grobnica i 12.000 ljudi koji se još uvijek vode kao nestali za novog šefa Srbije nije stvarnost. 

Još nedavno izjavio je da je Vukovar srpski grad i da se Hrvati tamo nemaju što vraćati. Bivši radikal, koji je kao dragovoljac u Šešeljevim postrojbama ratovao 1991. u istočnoj Slavoniji i često se u skupštini Srbije time hvalio, i dalje sanja veliku Srbiju.

Rozaliji Strinić iz slavonskog Antina, u kojem je ubijeno 37 ljudi, prijetio je smrću dok su je njegovi suborci tukli satima.

"Nikoliću duboka popudbina otežava posao predsjednika"

Nikolić se našao u za njega novoj situaciji s jednom dubokom političkom popudbinom koja mu otežava posao na koji je došao. Međutim, jedan od znakova napretka u svakoj regiji je nemogućnost da, bez obzira na to tko došao na vlast, nema tako ekstremističke vlasti da ignorira ili se protivi stabiliziranju regije i odnosa sa susjedima, rekla je u petak za Soundset ministrica vanjskih poslova Vesna Pusić. Dodala je i kako predsjednik Ivo Josipović vjerojatno neće ići na inauguraciju Tomislava Nikolića. 


Idi na 24sata

Komentari 502

  • mare105 04.06.2012.

    Na kraju krajeva,ima neko gore ko zna i vidi sve.

  • user_140683 04.06.2012.

    Nije bilo genocida, nego muslimanocida.

  • prečko 04.06.2012.

    ovaj nikolić mi je simpatičniji od svih hrvatskih političara zajedno. govori što misli i s njim bar znaš na čemu si. a ne kako naši političari, jedno govore, drugo misle, treće rade. lažu dok zinu. npr. mesić je bio gorljivi ustaša, danas je velika partizančina a sutra će biti i četnik, samo ako osjeti da mu se to isplati.a toma grobar ne mijenja mišljenje svaki dan ko naši političari.

Komentiraj...
Vidi sve komentare