To je to što me zanima!

Srđan Mladinić, direktor SMS-a, izašao iz pritvora

Odlukom Županijskog suda u Zagrebu direktora splitskog SMS-a Srđana Mladinića su pustili iz pritvora. Sumnjiči ga se da je oštetio Podravku
Vidi originalni članak

Odlukom Županijskog suda u Zagrebu direktora splitskog SMS-a Srđana Mladinića u ponedjeljak su pustili iz pritvora u Remetincu. Policija ga je uhitila u akciji ''Menadžer'’ s još petoricom, a sumnjiči ih se za zlouporabu položaja i ovlasti kojom su oštetili Podravku za više od 250 milijuna kuna. Kao mjeru opreza, sud mu je zabranio i kontakt s trojicom svjedoka.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 1mate 01.03.2010.

    ona akcija menader je bila mazanje ociju ko od vas nebi za dio kolaca od 250 mil eura u zatvor na par mjeseci boze pomozi i na zemlju dodi

  • eurodiesel 01.03.2010.

    ljevica će što...hahaha...hahahah, ljevica je imala priliku pokazati šta može..pa su se dokazali.....ljevici je prvo na pameti kako organizirati gay bal u Zagrebu!!! hrvatska nema kvalitetnu ni ljevicu ni desnicu...obje ruke su u tuđim žepovima!!!

  • klaus1 01.03.2010.

    baš da vidimo dokle seže ovaj \"cirkus\".Lova se pokrala,sada će ih jednog po jednog puštati doma,\"ovce\" tj. svi mi,su zašutile i sve polako pada u zaborav.Lova će se i tako već podijeliti,ako već nije.Sada su tu već nove,\"friške\" afere HEP-Mravak i život teće dalje.A vi glupani na burzu,tko vam je kriv što se niste snašli.Jel tako g.Kosor?

Komentiraj...
Vidi sve komentare