To je to što me zanima!

Srb: Ako je Sanader za mito prodao Inu to je veleizdaja

HSP-ovac Daniel Srbi je rekao i kako misli da je prodajom naftne kompanije učinjena veća šteta nego da je što bi bio gubitak dijela državnog teritorija
Vidi originalni članak

Ako se pokaže točnim da je Ivo Sanader za mito od deset milijuna eura prodao Inu, to je veleizdaja i mora se sankcionirati - rekao je Daniel Srb (HSP). Smatra da je prodajom naftne kompanije učinjena veća šteta nego da je što bi bio gubitak dijela teritorija.

- Gubitak teritorija je kao da čovjek čovjek izgubi prst ili ruku. Kad izgubi temeljnu energetsku kompaniju na ovakav način to je kao da tijelo izgubi krvotok - izjavio je.

Smeta ga što Vlada za promociju ulaska Hrvatske u EU troši novce poreznih obveznika, a pita se tko će promovirati stavove druge stranu koja nije za ulazak u Uniju.

- Vlada troši 15 milijuna kuna i to ne reklame koje su stupidne i u njima građani ne mogu dobiti odgovor na temeljno pitanje - rekao je. Napomenuo je i da je u Irskoj sud zabranio trošenje novca poreznih obveznika na promoviranje EU, dometnuvši da bi možda sud trebao reagirati u Hrvatskoj.

Zastupnici će morati raditi duže

Na početku sjednice čelnik Sabora Luka Bebić obavijestio je zastupnike će morati raditi duže kako bi sjednicu završili do ustavnog roka 15. srpnja da se ne bi sazivala izvanredna sjednica. Naime, zastupnici do ustavnog roka imaju za raspraviti 50-ak točaka dnevnog reda.

- Morali bi dnevno raditi duže, utorkom i ponedjeljkom. Ne moramo možda ponedjeljkom i utorkom, ako ne bude trebalo, ali svakako trebamo prihvatit to da radimo druže, to bi bilo bolje nego imati izvanrednu sjednicu - rekao je Bebić. Zamolio je da klubove da se dogovore na koji način će Sabor raditi, a požalio se i da u sabornici nema dovoljan broj zastupnika.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • PRCO 30.06.2011.

    ako je sanader za mito prodao inu to je veleizdaja -a veleizdajnicima je mjesto z n a se

  • Superteška 29.06.2011.

    10 mil. se ne odbija a svi vi koji govorite da ne bi obični ste licemjeri i prodali bi i za manje.

  • danedane1 29.06.2011.

    srb je veci hrvat od vas 90%

Komentiraj...
Vidi sve komentare