To je to što me zanima!

Srb: Sanaderu bi zbog prodaje Ine trebalo suditi za veleizdaju

Predsjednik HSP-a rekao je da je to gore od prodaje teritorija Baranje ili Istre jer Ina predstavlja kontrolu krvotoka nad Hrvatskom koji, kaže, ne vjeruje da ćemo vratiti
Vidi originalni članak

- Nemam namjeru biti sudac u procesu pa ću pričekati presudu. No, ako se navodi koji su izrečeni na suđenju bivšem premijeru Sanaderu u slučaju prodaje INA-e pokažu točnim, onda se u Hrvatskoj mora suditi za veleizdaju - rekao je Danijel Srb, predsjednik HSP-a u Osijeku pred novinarima, javlja večernji.hr

Dodao je kako je to gore od prodaje teritorija Baranje ili Istre jer INA predstavlja kontrolu krvotoka nad Hrvatskom koji, kaže, ne vjeruje da ćemo moći vratiti. 

- Očekujem da Vlada povuče potez i blokira upravljačka prava do okončanja sudskog procesa. Pored toga imamo još jedan problem jer je u NO Ine imenovana osoba koja se nalazi na optuženičkoj klupi u Mađarskoj - rekao je Srb.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • jury 11.03.2012.

    niko nikada od kad je Hrvata a i Hrvatske nije narod tako pokrao i ponizio

  • sesveselni 10.03.2012.

    tako je gospodine srb ina je uvelike punila hrvatski proracun i bila velika hrvatska firmu koju je nas gospodin IVO SANADER prepustio da nam vode drugi ljudi ili ti madjari, gospodin ivo sanader je veci veleizdajnik od neznam koga , vise nam je stete napravio nego srbija sta je napravila ratom !!!!!!

  • mislilac_1 10.03.2012.

    Gospodine Srb ako je Sanader veleizdajnik onda su svi veleizdajnici iz vlasti koji su rasprodali hrvatske i radničke firme.

Komentiraj...
Vidi sve komentare