To je to što me zanima!

Srbi tražili da Kosovare maknu sa sjednice UN-a

Opća skupština Ujedinjenih naroda je na sjednici jednoglasno prihvatila rezoluciju o Kosovu kojom se poboljšava dijalog između Beograda i Prištine
Vidi originalni članak

Opća skupština Ujedinjenih naroda u četvrtak je jednoglasno prihvatila rezoluciju o Kosovu. U rezoluciji piše kako će se olakšati i poboljšati odnosi između Beograda i Prištine. Vuk Jeremić, ministar vanjskih poslova Srbije je ponovio da Srbija nije i neće prihvatiti jednostrano proglašenje neovisnosti Kosova. Rezoluciju smatra statusno neutralnim dokumentom. Sjednica Skupštine UN-a je kasnila jer su predstavnici ruske i srpske diplomacije tražili da  predstavnike Kosova uklone iz dvorane. Tome su se protivili predstavnici SAD-a, Velike Britanije i Francuske pa su izaslanici Kosova sjednicu pratili na galeriji za posjetitelje.

JEREMIĆ IDE KOD TADIĆA NA RAZGOVOR O OSTAVCI?
Stranke opozicije traže ostavku ministra vanjskih poslova Srbije Vuka Jeremića zbog 'poraza' srpske rezolucije o Kosovu. Zbog toga bi navodno nakon što se vrati iz New Yorka Jeremić trebao ići na razgovor kod predsjednika Borisa Tadića i s njim razgovarati o ostavci.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • btanusha 10.09.2010.

    čuvajte vojvodinu bre ćoveće ne gledaj kosovo VOZDRA .HIHIHIHIHI

  • btanusha 10.09.2010.

    rombije samo ti si dobar itvoj narod ne lupetaj

  • btanusha 10.09.2010.

    LUNA NE LAŽI BRE SRAM TE BILO hrvati su zakon poz hrvatima

Komentiraj...
Vidi sve komentare