To je to što me zanima!

Srbi u bijegu zavode žene, među kojima čak i Hrvatice

Ratka Mladića skrivaju žene s kojima je nerijetko u intimnim odnosima, dok je Stojan Župljanin dobio i kćer, a Goran Hadžić je ljubio Hrvaticu
Vidi originalni članak

Ratka Mladića, haaškog bjegunca i njegova bivšeg suborca Stojana Župljanina, koji je odnedavno u Haagu, skrivale su navodno žene. Kako piše srpski Kurir, dvojcu je bijeg bio jako uzbudljiv, pogotovo zbog žena s kojima su nerijetko imali i spolne odnose. Srpski list poziva se na 'izvor s vrha vlasti' navodeći kako se Mladić najbolje zabavljao tijekom 2002. i 2003. godine. U tom razdoblju bio je navodno s Lj.V., suprugom Mladićeva prijatelja s bojišnice, koja ga je navodno primila u svoj stan. Suprug je bio u bolnici, piše Kurir.
- Imao je on još jednu ljubavnicu, koja je sada već pokojna. S njom je bio u intimnoj vezi godinu dana poslije prve romanse. Živjela je na Bežanijskoj kosi i bila je zadužena za kuhanje. General je oduvijek volio žene, ali je poludio za njima kad se počeo skrivati i bježati - kaže Kurirov izvor. Stojan Župljanin za vrijeme skrivanja od pravde postao je navodno i otac.
- M.P. i kći žive u Republici Srpskoj. Dok se skrivao po Vojvodini bio je sa B. R., s kojom je bio u najdužoj vezi, dok je u centralnoj Srbiji imao avanture sa N. P. i R. V. - zaključuje izvor. Podsjetimo da je i Dragana Dabića, odnosno Radovana Karadžića, na više predavanja diljem Srbije pratila Mila Cicak. No ona se ogradila i tužila sve koji su je proglasili njegovom ljubavnicom.


HADŽIĆ LJUBIO HRVATICU IZ PODUNAVLJA?

Goran Hadžić, još jedan Srbin koji bježi od Haaga, navodno je također ulovljen u 'grijehu', ali samo sa jednom ženom. On je krevet dijelio, navodno s Hrvaticom, koja i danas živi u hrvatskom Podunavlju, piše Kurir.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare