To je to što me zanima!

Srbi uhitili Hrvata, bivšeg legionara, zbog ubojstva

Policajci MUP-a Srbije uhitili su V.M. u nedjelju u Dimitrovgradu, na prijelazu s Bugarskom, prema nalogu srbijanskog Tužiteljstva za ratne zločine...
Vidi originalni članak

Policajci MUP-a Srbije uhitili su hrvatskog državljanina V.M. u nedjelju u Dimitrovgradu, na graničnom prijelazu s Bugarskom. Uhitili su ga temeljem naloga srbijanskog Tužiteljstva za ratne zločine, piše Jutarnji list. Bivšeg pripadnika ZNG-a sumnjiče za ratni zločin protiv civila u listopadu 1991. godine u selu Rastovac kraj Grubišnog Polja u Hrvatskoj. Terete ga za ubojstvo jednog civila srpske nacionalnosti. Osumnjičeni je navodno bio pripadnik Legije stranaca, a u Hrvatskoj je zbog ubojstva osuđen na višegodišnju kaznu zatvora.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 25sat 19.04.2010.

    Oni bi najradije pozatvarali pola hrvatskih branitelja !

  • Nizozemac 19.04.2010.

    Kalabic ;;;;; Kalabicu ala si Heroj i to jos narodni , kako ti nije jasno da je taj Hrvat branio Hrvatsku od Ala i Nemani on nije klao po Srbiji kao Srbi po Hrvatskoj..

  • Nizozemac 19.04.2010.

    Uhitili Srrbi, Hrvata koji je branio svoju zemlju Hrvatsku od Srba i sad jos mora odgovarat, a sto bi bilo da su ga uhitili kojim slucajem da je Hrvatska napala Srbiju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare