To je to što me zanima!

Srbija: Bivši policajac ručnom bombom usmrtio troje i sebe

Muškarac je navodno prije tri dana izašao iz zatvora gdje je služio kaznu zbog nasilja u obitelji. Nekoliko sati prije tragedije je prijetio da će ubiti svoju ženu i sebe
Vidi originalni članak

Bivši policajac, čiji identitet još nije potvrđen, aktivirao je ručnu bombu u selu Duboka kod Jagodine u Srbiji. Poginulo je četvero ljudi, a nekoliko ih je ozlijeđeno, piše Blic. Muškarac je navodno prije tri dana izašao iz zatvora gdje je služio kaznu zbog nasilja u obitelji. Nekoliko sati prije tragedije je u Centru za socijalnu skrb u Jagodinu prijetio da će ubiti svoju suprugu i sebe što je i učinio. Drugo dvoje ljudi koji su poginuli su slučajni prolaznici.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • podunavka 24.03.2011.

    Gdje god se dogodilo.Prestrašno!!!!!!!!!

  • tomas9d 23.03.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Hello Kitty_1 23.03.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare