To je to što me zanima!

Srbija: Curici (12) rekao da je bolesni prijatelj i skoro ju oteo

Muškarac je curicu našao na Facebooku predstavivši se kao kolega iz razreda koji je bio bolestan. Krenula je odnijeti bilješke kad ju je muškarac zaskočio na ulici
Vidi originalni članak

Djevojčicu (12) iz Srbije skoro je oteo muškarac koji joj se na Facebooku predstavio kao prijatelj iz razreda i zamolio ju da mu donese bilješke s nastave jer je on bolestan. Curica je krenula kod 'prijatelja', a na cesti ju je presreo muškarac predstavljajući se kao otac bolesnog školskog kolege. 

- Zgrabio me i pokušao ugurati u auto, rekla je djevojčica na tribini u novom Sadu posvećenoj opasnostima na internetu koja vrebaju djecu. Srećom, na njezin vrisak iz kuće je izašla susjeda što je prestrašilo muškarca, pa je pobjegao. 

- Šokantno je koliko je taj čovjek studiozno pratio djevojčicu. Znao je gdje živi i koji joj prijatelj nije bio u školi, rekao je ravnatelj škole koju pohađa djevojčica, a prenosi novosadski list Nacionalni građanski.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • dejan23 11.02.2011.

    pitanje jeli to trebala biti otmica i je to bio bolesni pedofil? u svakom slučaju po meni djecu treba više kontrolirati bez obzira što imamo povjerenja u njih.

  • nefer 10.02.2011.

    10 x je vise slucajeva kad zloupotrebu izvrsi OFline rodjak ili prijatelj obitelji, koji ima povjerenje roditelja ili cak vlastiti otac..

  • SuzanaKralj 10.02.2011.

    ne kažem da je fb kriv već ne treba im tako rani dati da su na njemu uopće internet je dobar i puno se toga nauči ali djeca trebaju imati granicu dokle smiju ići...i ja sam na fb pa su mi prijatelji oni koji su mi bliski zašto bi imala 500 prijatelja i zašto bi oni gledali u moj profil nema potrebe za tim

Komentiraj...
Vidi sve komentare