To je to što me zanima!

Srbija: Dva kadeta poginula u eksploziji na vojnom poligonu

U eksploziji zaostale granata kalibra 30 milimetara nastradalo je još sedam kadeta Vojne akademije u Beogradu, od kojih su dvojica teže, a pet lakše ozlijeđena
Vidi originalni članak

Dvojica kadeta vojne akademije poginula su je na vježbi na poligonu Pasuljanske livade i prema neslužbenim informacijama, ozlijeđeno je sedam kadeta koji su prevezeni u bolnicu u Ćupriji, javljaju mediji u Srbiji. 

U ponedjeljak oko devet sati ujutro eksplodirala je zaostala granata kalibra 30 milimetara koju je pronašao jedan od kadeta, doznaje beogradski Blic, a Ministarstvo obrane je priopćilo da je dvoje kadeta teže, a pet lakše ozlijeđeno. 

Nastradali kadeti četvrte godine Vojne akademije u Beogradu bili su na redovnoj obuci u tijeku priprema završne vježbe 'Diplomac 2012'.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • leonaleonic 18.06.2012.

    Zanimljivo bi bilo znati jesu li njihovi roditelji sijali mine i bacali granate po Hrvatskoj.

  • razuman2 18.06.2012.

    Zar Vas koji pisete takve komentare i prepucavate se ovdje nije sram. ovdje se radi o izgubljena dva mlada zivota, bez obzira koje vjere i nacije bili. Moje iskreno saucesce porodicama. A administratori bi mogli biti malo azurniji i brisati glupe i uvredljive komentare.

  • maradonamario 18.06.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare