To je to što me zanima!

Srbija od Hrvatske traži povrat vrijednih nekretnina

Bilateralnim ugovorom trebala bi se regulirati visina, proračun, dinamika, vrsta i oblici isplate. Najviše imovine potražuje Naftna industrija Srbije
Vidi originalni članak

Srpske Večenje novosti pišu kako Srbija od Hrvatske traži nekretnine vrijedne između 700 i 800 milijuna eura. Prenose kako se rješavanje pitanja zaostale imovine stalno se odgađa. List ističe da su glavni krivac za odugovlačenje hrvatske vlasti, ali priznaju kako ni srpske vlasti nemaju svu potrebnu dokumentaciju o imovini srpskih tvrtki u Hrvatskoj. Bilateralnim ugovorom između dvije zemlje trebala bi se regulirati visina, proračun, dinamika, vrsta i oblici isplate. Najviše imovine potražuje Naftna industrija Srbije, koja računa da u Hrvatskoj ima 30 benzinskih crpki, odmarališta i udio u Jadranskom naftovodu.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Ira27 29.08.2009.

    "Gospodine" admine riječ "srbenda" ne mora biti pogrdnog karaktera, da li bi se ti uvrijedio da ti netko napiše da si hrvatina ako jesi hrvat ili šiptarčina ako si šiptar? Nemaš ti dva razreda osnovne! Neka su srbi zaštićeni ko mrke mede. Aplauz za admina po iljaditi put!

  • Ira27 29.08.2009.

    @siptarcino kakvih 3% pa pogledaj koliko minusa imaju komentari nesrba i neistomišljenika...ne triba ti popis!

  • Ira27 29.08.2009.

    Pogledaj srbendi na hrvatskom portalu pas masters!

Komentiraj...
Vidi sve komentare