To je to što me zanima!

Srbija: Otac molio da uhite sina koji je silovao i ubio

Dragan Koh, kojeg zovu Van Damme, posvađao se sa Zoricom s kojom je bio u vezi. Tukao ju je i zadavio. Njezino tijelo odbacio je pokraj svinjca
Vidi originalni članak

Policija iz Skobnja uhitila je Dragana Kohu (31) kojeg sumnjiče da je silovao i na smrt pretukao Zoricu Božinović (51), a njeno tijelo bacio je pokraj svinjca. Prema pisanju srpskog lista Alo! njih dvoje bili su u vezi. Dragan, kojeg zovu Jean-Claude van Damme, otprije je poznat policiji zbog pokušaja silovanja, a zbog toga je i osuđen na dvije godine zatvora. Dragan je policiji priznao ubojstvo Zorice. U policiji kažu kako su se njih dvoje prije tri dana prvo posvađali. Pijani Dragan zatim je počeo tući Zoricu. Stiskao ju je bjesomučno za vrat i naguravao se s njom. Zorica je pala i udarila glavom o metalni krevet. Nakon toga, Dragan je otišao piti u kafić. Nakon nekoliko pića Zoričino tijelo unio je u automobil i odvezao se do seoskog puta gdje je tijelo bacio kraj svinjca. Navodno je Dragana razljutila Zorica jer ga je tražila 500 dinara za seks. Neki očevici tvrde da je Zorica nožem htjela ubosti Dragana jer joj nije htio dati novac, no on ju je svladao i zadavio.
- Moj brat molio je da Dragana strpaju u zatvor iako mu je sin. Da su ga poslušali žena bi sada bila živa. Nakon prvog pokušaja silovanja starice moj brat je policiji rekao da ga smjesta strpaju u zatvor jer to i zaslužuje - rekla je Draganova teta Rada.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Marina-- 19.06.2009.

    ti ljudi nemaju srca........

  • gladijator 19.06.2009.

    Svi ste vi srbi takvi!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare