To je to što me zanima!

Srbija: Pretukli djevojčicu i natjerali je da jede travu

Na snimci koju su djeca objavila na YouTubeu vide se tri djevojke, u društvu osam dječaka kako desetak minuta tuku i ponižavaju djevojčicu (14)
Vidi originalni članak

Srbiju potresa još jedan slučaj zlostavljanja. Nakon što su 12-godišnjakinju u Pirotu četiri djevojčice pretukle i seksualno zlostavljale, u Novom Sadu skupina djece pretukla je učenicu osmog razreda i natjerala ju da jede travu, piše Blic. Zlostavljanje su snimali mobitelom. Na snimci koju su objavili na YouTubeu vide se tri djevojke, u društvu osam dječaka kako desetak minuta tuku i ponižavaju djevojčicu (14).
Djevojčica je sjedila na zidu, na krovu atomskog skloništa kraj škole, a tri djevojčice tukle su je i šamarale dok su dječaci navijali i snimali mobitelima.
 - Bacimo je u kontejner! Bolje da je ošišamo na ćelavo! Zapalite je!- bili su neki od brutalnih prijedloga, dok se jedna od djevojčica nije sjetila da bi najbolje bilo natjerati je da jede travu. nakon toga još su je tukle, dok dječaci nisu prekinuli torturu i kazali da je dobila svoje. Djevojčica je počela bježati, a za njom se čuju povici da će je slijedeći put polomiti. Policija je identificirala napadače

Idi na 24sata

Komentari 9

  • user_23416 17.05.2008.

    ajde ne serite bas me zanima kaj bi bilo da se to ovdje dogodilo.

  • n-n-a 17.05.2008.

    neko je komentiro da ih se ohrabri ali ih se triba nako takvoga cina ohrabriti da ce odguliti dozivotnu pa sigurno drugi put ne pada napamet drugome da napravi slicno ali slicna stvar je se nedavno dogodila u americi ali ce ti odguliti pola svoga zivota u zatvoru dokle na balkanu sa za ubojstovo izade 3 do 5 godina eto realnost kod nas

  • user_21904 17.05.2008.

    tko zna šta je u toj djeci da ih navodi na ovakve stvari...

Komentiraj...
Vidi sve komentare