To je to što me zanima!

Srbija: Prisluškivali Tomislava Nikolića, pokrenuta istraga

Osim Nikolića prisluškivali su i potpredsjednika Vlade Aleksandra Vučića. Prema prvim informacijama, ministar policije Ivica Dačić nije bio upoznat s prisluškivanjem
Vidi originalni članak

Prije tri dana Uprava kriminalističke policije u Srbiji naručila je prisluškivanje potpredsjednika Vlade Aleksandra Vučića. Srbijanski predsjednik Tomislav Nikolić izjavio je za RTS da se osim Vučićevog, prisluškuje i njegov telefon te je dodao da su upali među ljude koji svoje visoke funkcije koriste kako bi gospodarili životima, javlja Blic.

Objasnio je da će se sve morati istražiti do kraja, kao i da se u Srbiji ne može živjeti. 

Zbog prisluškivanja je potpredsjedniku vlade pojačano osiguranje, a pokrenuta je i istraga. U Upravi kriminalističke policije tvrde da ne znaju kako je došlo do zlouporabe položaja, a prema prvim informacijama za prisluškivanje nije znao ministar policije Ivica Dačić.


Idi na 24sata

Komentari 15

  • PatakVak 02.11.2012.

    a što to ipak priskuškuju,da mi je samo znati,ha,ha,ha,ha...

  • gladijator 02.11.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • vidum 02.11.2012.

    Zna li mu imenjak što o tome?

Komentiraj...
Vidi sve komentare