To je to što me zanima!

Srbija: Silovao ju, istukao na smrt i bacio kraj svinja

Tijelo silovane Zorice bilo je puno masnica i rana. Svuda oko nje bilo je krvi. Ubojica ju je pokrio dekom. Tijelo žene je slučajno pronašao seljak
Vidi originalni članak

Beživotno tijelo Zorice Božinović (51) pronašao je u srijedu ujutro seljak kraj susjedovog svinjca u srpskoj Skobanji. Zorica je bila gola, a njeno izranjavano tijelo bilo je prekriveno blatom i lišćem te dekom. Svuda oko nje bilo je krvi.
- Mislio sam da je ispod deke lešina svinje, pa sam prišao i nogom odmaknuo deku. Umalo sam se onesvijestio vidjevši mrtvu ženu. Otrčao sam na cestu i zaustavio prvog prolaznika, s čijeg sam mobitela nazvao policiju - ispričao je Ratomir za Alo! Zoricu je napadač prvo silovao, a zatim pretukao na smrt. Policija tvrdi kako je ona ubijena na drugome mjestu te da ju je ubojica premjestio kraj svinjca. Nekoliko sati nakon pronalaska trupla policija je uhitila osumnjičenog muškarca.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • audrey 18.06.2009.

    Saloma,svaka cast na komentaru....a vi novinari,nemate nimalo dostojanstva,morate uvijek slike stavljati....ni trunke postovanja prema mrtvima!!!

  • vs1967 18.06.2009.

    imate vi i koje normalnije vijesti osim te srbije

  • dlovnicki 18.06.2009.

    kao mi na zivce ide kad vidim neke komentare sta se osvrcu na srbiju..ma to se desava svugdje..sta je sa Kristinom Susnjarom bilo?? jel i to bilo u srbiji??ne, nego upravo kod nas..bolesnika i psihopata ima na svim stranama svijeta zato..ma svaki komentar je suvisan..

Komentiraj...
Vidi sve komentare