To je to što me zanima!

Srbija: Usred sudnice si je škarama počeo rezati prst

Mladen (61) odbio je potpisati zapisnik. Iz vrećice je izvadio vinogradarske škare i počeo si rezati prst. Sudac i njegov zapisničar ostali su u šoku
Vidi originalni članak

Mladen Vasiljević (61) iz srpskog sela Vrbica već se pet godina na sudu spori s bivšom tvrtkom "Knjazom Milošem". Od tvrtke traži naknadu štete zbog ozljede na radu. Mladen pritisak i dugi proces nije mogao izdržati. U sudnici je izvadio vinogradarske škare iz plastične vrećice i počeo si rezati prst jer nije želio potpisati zapisnik. Krv je počela šikljati po sudnici, a zapisničari i sudac ostali su u šoku. Vasiljević je zatim istrčao na hodnik, a njegov prst visio je sa šake. Ubrzo su po Milana došli policajci i liječnici te su ga prevezli u bolnicu. Vasiljevića je 2004. godine viličar udario u lijevu butnu kost. Od tvrtke je tražio dva milijuna dinara.
- Za vrijeme suđenja sam se predomislio i sada tražim četiri milijuna. Zbog toga nisam htio potpisati zapisnik - rekao je Mladen koji se kući vratio bez dijela malog prsta. Odvjetnik tvrtke, koju Vasiljević tuži, tvrdi da ga nije udario viličar, već da je pao i slomio nogu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Pike75 30.09.2009.

    Glavu Mlađo glavu a ne prst!!To bi im pokazalo!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare