To je to što me zanima!

Srbija: Zaspao u autu, pao s mosta od 17 m i preživio

Mladić (19) zadobio je višestruke prijelome nakon što je autom probio ogradu mosta u Beogradu i sletio na deponij. Renault se 'dočekao' na kotače
Vidi originalni članak

Dragan Stojčev (19) iz srpskog Bosilegrada preživio je u petak ujutro kraj Beograda pad s Pančevačkog mosta, visokog 17 metara. Svojim Renaultom probio je ogradu i sletio na deponij. Automobil se nije prevrnuo nego se “dočekao” na kotače. Mladić ima višestruke prijelome, ali nije u životnoj opasnosti, piše Press. Dok ga je hitna služba vozila u bolnicu, bio je u polusvjesnom stanju. Snimke nadzornih kamera pokazale su da je prije nesreće automobil išao lijevo-desno i nakon nekoliko metara probio ogradu. Jedan od svjedoka nesreće, koji je čekao autobus na postaji, rekao je da je vidio auto koji je odjednom proletio kroz ogradu i nestao.
- Otrčao sam odmah ispod mosta s još nekoliko očevidaca pomoći vozaču. Vozač je bio izbezumljen i rekao je da je zaspao za volanom. Da nisam vidio kako je sletio s ceste, pomislio bih da se ondje parkirao jer je automobilu bio oštećen samo stražnji dio - rekao je svjedok nesreće.
Mladić je u početku policiji tvrdio kako je bio suvozač u automobilu, ali poslije je priznao da je zaspao za upravljačem.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Piknik 20.03.2010.

    Bila sam na tom mostu.Ima bit da je jako brzo vozio.Ima više sreče nego pameti

  • turk182 20.03.2010.

    zaspao je...kada je pao siguno se probudio

  • be yourself 20.03.2010.

    Dobar je tip, mogao bi biti kaskader.

Komentiraj...
Vidi sve komentare