To je to što me zanima!

Srbija: Živio uz leš oca jer nije mogao platiti sprovod

Aleksandar Šumar dvije je godine živio kraj trupla svog oca da bi podizao njegovu mirovinu. Policiji je rekao da je otac umro prirodnom smrću
Vidi originalni članak

Košarkaški trener Aleksandar Šumar (56) živio je dvije godine uz truplo svoga oca Rame (76) da bi mogao podizati njegovu mirovinu. Srpska policija je u utorak otkrila gdje je nestali Rama za kojim su tragali. Policiji je Aleksandar rekao da mu je otac umro prirodnom smrću, no da on nije imao novca za pogreb, pa ga je držao u stanu. Rama, je prema riječima sina, umro na krevetu. Očevu mirovinu je uzimao jer nije imao od čega živjeti pošto nije mogao naći posao. Policija u Boru protiv Aleksandra je  podnijela kaznenu prijavu zbog prevare te su mu odredili pritvor. Sin je priznao da mu je u početku bilo vrlo teško, no da je s vremenom prestao ulaziti u sobu gdje je na krevetu ležao mrtav otac.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Kusirica 16.04.2009.

    Milosevic je rasturio svoj vlastiti narod. Ne cude me takve stvari! Pratim njihov nacin zivota nakon i prije Milosevica, pa su mi te jadne i zalosne stvari i normalne.

  • osiječanka 15.04.2009.

    svašta

  • sprinterica 15.04.2009.

    treba li ovome komentar???

Komentiraj...
Vidi sve komentare