To je to što me zanima!

Srbijanska policija na granici zaplijenila tonu i pol marihuane

Riječ o jednoj od najvećih zapljena narkotika u posljednjim desetljeću. Srbijanska policija je na graničnom prijelazu Gradina sa Bugarskom zaplijenila skoro tonu i pol marihuane i uhitila vozača kamiona
Vidi originalni članak

Marihuana ukupne težine 1480 kilograma bila je spakirana u vrećama skrivenim među stočnom hranom u kamionu koji je vozio D. P. (44), a ministar policije Nebojša Stefanović istaknuo je da se radi o "jednoj od najvećih zapljena u posljednjih desetak godina".

Ministar je ohrabrio policajce "da nastave s operacijama" i da se "do kraja godine još snažnije obračunaju sa narko-trafikingom", navedeno je u priopćenju MUP.

Uhićenom, čije državljanstvo nije navedeno, određeno je 48-satno zadržavanje u policiji, a slijedi mu kaznena prijava i privođenje tužiteljstvu u Pirotu.(ir)

Idi na 24sata

Komentari 12

  • MINI-sun 15.09.2019.

    Poslije smjene...kvalitetno druzenje...

  • sadsvejasno 14.09.2019.

    Sad ce to lijepo drzava rasporedit svojim "igracima" pa ce se prodavat po Srbiji,a dio ce otici u Nizozemsku,istim "igracima",uglavnom pusi se na sve strane...

  • kamenjar 14.09.2019.

    Prema statistici EU Srbi su najveći dileri droge jer svaki dan nekoga srbina dilera negdje uhapse !!!Albanci su to odavno batalili,bave se ugostiteljstvom,zlatom,pekarama itd!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare