To je to što me zanima!

Drama u vlaku: Srbin nožem prijetio trojici Hrvata u Ukrajini

Državljanin Srbije držao je tri Hrvata skoro dva sata kao taoce u vlaku koji je vozio iz Moskve u Budimpeštu. Imao je nož. Mladići su se vraćali sa natjecanja u Moskvi
Vidi originalni članak

Muškarac (34) iz Srbije držao je sinoć troje Hrvata dva sata kao taoce u vlaku koji je vozio na liniji Moskva-Budimpešta, javlja Blic. Napadač je kod sebe imao nož, a s njim su pregovarali sati i pol. Na kraju je sam napustio kupe u kojem je držao taoce te su ga priveli na stanici u gradu Lavovu u Ukrajini. 

Policiju je o drami u vlaku obavijestio kondukter. Napadač je bio pijan, a nakon što je pustio taoce, prijetio je da će se ubiti ako mu ne omoguće susret s predstavnicima veleposlanstva Srbije u Ukrajini. 

Doznajemo da se radi o studentima strojarstva koji su se sa 20-ak kolega vraćali s međunarodnog natjecanja u Moskvi. Napadnuti Hrvati nalaze se u Lavovu gdje će dati iskaze policiji oko napada. U kontaktu su s našim veleposlanstvom u Ukrajini. Ostali studenti normalno su krenuli prema Hrvatskoj.

Idi na 24sata

Komentari 80

  • aligatorica 22.08.2011.

    a uvik se nadje iznimka,idiot

  • NikolaMalić 22.08.2011.

    radi ovakvih debila teze ce nasi odnosi ici na bolje

  • komunista 22.08.2011.

    kao i uvjek jedan usere a izbije rat izmedju hrvata i srba .nacionalizam ce pojesti balkan a ni hrvati ni srbi nece dobiti nista pojesce ih evropa kadudju nesta ceko manjine .pa zamislite samo je 65miliona italijana kad se otvore granice sta mislite sta ce se desit

Komentiraj...
Vidi sve komentare