To je to što me zanima!

Srbin pokušao prokrijumčariti 16 državljana Turske u kombiju

Osumnjičenog krijumčara granična policija otkrila je u utorak u jutarnjim satima na imotskom području ​kada su zaustavili kombi kojim je upravljao
Vidi originalni članak

Imotska policija uhitila je srbijanskog državljanina (44) koji je u Hrvatsku u kombiju pokušao prokrijumčariti 16 migranata iz Turske, a nakon uhićenja je predan pritvorskom nadzorniku, doznaje se u policiji.

Osumnjičenog krijumčara granična policija otkrila je u utorak u jutarnjim satima na imotskom području ​kada su zaustavili kombi kojim je upravljao. ​Nakon pregleda kombija policija je utvrdila kako se unutra nalazi 16 državljana​ Turske koji su nezakonito ušli u Hrvatsku.

POKRENUTO VIŠE UHIĆENJA U EUROPI Šefa operacije krijumčarenja 10.000 migranata osudili u Belgiji na 11 godina zatvora

- Utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je 44-godišnjak iz koristoljublja pomogao stranim državljanima u protuzakonitom kretanju na način da ih je, po prethodnom dogovoru, preuzeo na imotskom području, nakon što su nezakonito pješice ušli na područje Republike Hrvatske- kazao je Jerko Kurevija iz splitske policije.

Dodao je da su policijski službenici prema stranim državljanima "postupali sukladno Zakonu o strancima", dok je 44-godišnjak uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku​.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare