To je to što me zanima!

Srbin pucao kraj Zagreba, uhitili su ga. Policija traži još dvojicu

Policija je uhitila 25-godišnjaka za kojeg sumnjaju da je u nedjelju uz prijetnje vatrenim oružjem ukrao auto ispod mosta u Novakima Ščitarjevskim
Vidi originalni članak

Zagrebačka policija sumnja da je u nedjelju, 3. ožujka, 25-godišnji državljanin Srbije, zajedno s dvojicom nepoznatih počinitelja, ukrao auto marke Ford Focus ispod mosta u Novakima Ščitarjevskim. 

Naime, kradljivci su oko 21.30 svojim autom prepriječili put autu marke Ford belomanastirskih registracija kojim je upravljao 30-godišnjak dok su se u autu nalazile 29-godišnjakinja, 30-godišnjakinja i jedan maloljetnik. 

OD 9 DO 12 SATI Velika akcija policije: Vozite po propisima jer bi vas prekršaj danas mogao skupo koštati

Osumnjičeni Srbin se zatim obratio oštećenicima te im je zaprijetio pištoljem iz kojeg je ispalio u zrak dva hica. Oštećenici su tada pobjegli, a 25-godišnjak je sjeo u ukradeni auto te se udaljio s mjesta događaja. Ukradeni auto kasnije je pronađen u Rakarju. 

Policija je nad osumnjičenim 25-godišnjakom dovršila kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Razbojništvo“. Policija ga je predala pritvorskom nadzorniku, a Županijskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici je podnijeto posebno izvješće.

 
 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • hercegovac katolik lopina 06.03.2024.

    Od kuda srbinu oruzje??

  • Jadran. 06.03.2024.

    Šta kaže Milorad na ovo? Ovaj je prošao ispod radara. Zovite Šeksa da ih locira.

  • liliZG2.0 06.03.2024.

    trebao mu auto za šverc inžinjera.

Komentiraj...
Vidi sve komentare