To je to što me zanima!

Srbin silovao bivšu pa je ošišao kuhinjskim nožem

Simo (47) nagovarao je bivšu suprugu (31) da mu se vrati. Ona je odbila pa ju je silovao. Zatim ju je uhvatio za kosu i vukao po kupaonici...
Vidi originalni članak

Srpska policija uhitila je 47-godišnjeg Simu Spasića, kojeg sumnjiče da je prošlog vikenda silovao bivšu suprugu. Sandra Stanković (31) sama je prijavila bivšeg muža. Simo je, kako Sandra kaže, kasno navečer došao u njezin stan u Nišu. Nagovarao ju je da se pomire i ponovno vjenčaju. Te večeri prisilio ju je na seks. Simo je obećao da će je ostaviti na miru ako mu se vrati. Tek nakon što je Sandra na to pristala, on je ujutro otišao po doručak. Sandra je iskoristila situaciju pa je pobjegla kroz prozor kod susjeda i pozvala policiju.
- Razveli smo se 2004. i otad trpim njegovo zlostavljanje. Te večeri uhvatio me za kosu i vukao po kupaonici. Uzeo je golemi kuhinjski nož i odrezao mi nekoliko pramenova kose - ispričala je slomljena Sandra srpskim policajcima.
Simi Spasiću, predsjedniku Udruženja obitelji otetih i ubijenih na Kosovu, nakon saslušanja određen je pritvor od 30 dana.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Zec_numero1 08.01.2009.

    nevjerovatno kolko idiota šeta majčicom zemljom

  • 25sat 08.01.2009.

    ovo govno je sigurno bilo u ratištima po RH i BiH, gdje je i stekao navedene navike

  • branchburg 08.01.2009.

    Tip je bas cakan :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare