To je to što me zanima!

Sreća da nije opalio! Napunjen pištolj sakrila je u vaginu..

Policija je zaustavila Ashley Castanedu (31) i prijatelja zbog prometnog prekršaja. U autu su im pronašli drogu i priveli, a onda je djevojka priznala da još nešto skriva...
Vidi originalni članak

Ashley Cecilia Castaneda (31) i njezin prijatelj Gabriel Garcia (30) nisu se pridržavali prometnih pravila pa ih je zaustavila policija zbog prometnog prekršaja. U autu su pronašli drogu ispod  Gabrielovog sjedišta i nešto droge u Ashleynoj ručnoj torbici. Odmah su ih priveli.I ne bi to bilo ništa neuobičajeno u običnom radnom danu policajca iz Teksasa da uhićena dama nije putem do stanice priznala policiji još nešto. Pištolj je sakrila u vagini.

Čim je stigla u pritvor policajka ju je pregledala i ustanovila da Ashley nije lagala. Zaista, poluautomatski pištolj kalibra 22 marke "Smith and Wesson" bio je u njezinom spolnom organu. U cijevi je bio metak a šaržer je bio pun.

 - Da je kojim slučajem pištolj opalio dok je bio u njoj to bi sigurno dovelo do smrtnog ishoda zbog blizine unutrašnjih organa - rekli su predstavnici policijske stanice.

Ashley je optužena za posjedovanje droge (metamfetamina) i za kršenje zakona o držanju oružja.

Idi na 24sata

Komentari 111

  • user_140683 11.09.2015.

    Naoružana vagina pa ti vidi dali ćeš ući

  • Eva B. 11.09.2015.

    Hmmmm ima srice sta je vlazna bila i smocija se barut i one opruhice zardale inace bi bila rascvitana ka ruza

  • Galeb i ja 11.09.2015.

    Pa koliku ta rupu mora imati kada stane cijeli pistolj u nju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare