To je to što me zanima!

Sreća prati dobre: Osvojila stan za bolesnu prijateljicu

Ivana Drčec poslala je kupone u nagradnoj igri 24sata u ime prijateljice Angeline Jurčević. Iako i sama živi s roditeljima, stan je osvojila prijateljici
Vidi originalni članak

Treba mi tvoja adresa i broj na koji ćeš biti dostupna, a ti se moli svetom Anti, napisala je Ivana Drčec (30) prijateljici Angelini prije početka nagradne igre 24 sata. Dva tjedna Ivana je marljivo kupovala 24sata, izrezivala kupone i na njih upisivala prijateljičine podatke. U petak joj se posrećilo. Bivša misica Ivana Ergić izvukla je omotnicu s Angelininim podacima.
- Ona je predobra. Htjela mi je pomoći i odlučila je da ti kuponi budu na moje ime - rekla je Angelina Jurčević (28), presretna dobitnica stana. Angelina, koja živi s roditeljima u Španskom u Zagrebu, 10 je godina na dijalizi i čeka transplantaciju bubrega.
- Ako joj ikad budu potrebna dodatna sredstva za liječenje, sad će si ih moći osigurati. Zato sam htjela da dobije stan - kaže Ivana Drčec. Nijedna ne skriva sreću zbog dobitka.
- Vratila sam se s dijalize kad ste mi javili da sam dobitnica stana. Bila sam presretna i nisam mogla spavati, iako je nakon dijalize to obavezno - ispričala je uzbuđeno Angelina.
Ivana i Angelina kažu da nikad nisu igrale nagradne igre, no nakon ove će početi.

IVANA ĆE SEBI STAN KUPITI NA KREDIT
Ivana Drčec također živi s roditeljima. Nema stan u kojemu bi počela samostalni život. Razmišljala je kako je prijateljici potrebniji nego njoj.
- Nema veze, ja ću si kupiti stan na kredit - rekla je simpatična Ivana i zagrlila je Angelinu.
Angelina i Ivana znaju se cijeli život. Zajedno su prošle sve i svašta, Ivana joj je uvijek bila podrška u liječenju.
- Nisam još stekla dovoljno hrabrosti da joj dam bubreg, ali se nadam da će joj ovaj stan barem malo pomoći - zaključila je Ivana.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • marina_pl 06.09.2010.

    A zašto nitko nije spomenuo u tekstu da otac Stjepan od cure koja je dobila stan ima građevinsku firmu i par stanova na prodaju na Trešnjevci gdje, ako se ne varam cura je i dobila stan?

  • Kataryzig20 19.10.2008.

    Malo je dobrih ljudi...

  • cicibella 19.10.2008.

    kako je lijepo čut ovakvo nešto!prosto čovjeku daje nadu da dobri i nesebični ljudi još postoje....rijetki su,ali postoje.drago mi je da je stan dobio upravo onaj kome treba i tko ga je zaslužio!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare