To je to što me zanima!

Sreća se pretvorila u tragediju: Otac ženika umro od infarkta

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Rusija: Vladimir je cijeli dan bio uzbuđen i tresle su mu se ruke. Ustao je od stola, pao i umro na vjenčanju svojeg sina. Liječnici su utvrdili kako je imao srčani udar
Vidi originalni članak

Otac mladoženje podigao se od stola kako bi održao zdravicu za svog sina i njegovu suprugu. No odjednom je pao na pod. Iako su zvali hitnu, nije mu bilo spasa. Umro je na rukama sina i svoje žene. Volodja i Nataša nedavno su se vjenčali u ruskom gradu Nižnji Novgorod. Otac mladoženje, Vladimir (56) je od jutra bio nervozan.

- Htio je da vjenčanje bude savršeno. Moji roditelji nisu štedjeli. Svadbu su dogovorili u najboljem restoranu, naručili su najljepšu tortu - rekao je Volodja. Nakon vjenčanja s Natašom je otišao do njegove kuće gdje su ih dočekali Vladimir i supruga. Vladimir je u rukama držao ikonu i blagoslovio je mladence. Nakon toga su otišli u restoran.

- Ocu su se tresle ruke. Rekao mi je da je to zbog uzbuđenja - kaže Volodja. Kasnije, kada je njegova supruga trebala baciti buket, Vladimir je ustao i pao. 

- Gosti su mislili da je previše popio, no ja sam znao da nešto nije u redu. Pozvali smo hitnu. Umro mi je na rukama- kaže sin Volodja. Liječnici su utvrdili kako je Vladimir imao srčani udar. 

- Bio je previše uzbuđen. Silno se ponosio sinom i snahom. Njegovo srce to jednostavno nije moglo izdržati - rekao je jedan gost. 

Vladimir i Nataša su zbog sprovoda odgodili bračno putovanje. Obećali su kako će, ako dobiju sina, dječaka nazvati po djedu, piše Life.   

Idi na 24sata

Komentari 23

  • palillo_al_cap 28.09.2011.

    to se i nama skoro dogodilo. Na sestrinoj svadbi sogorov tata je imao srcani, samo se srusio odjednom. Sva sreca, hitna je brzo dosla i uspjeli su ga spasiti. Na zalost, par godina kasnije je umro, isto od srcanog. Da bi stvar bila dramaticnija, ako ikako to moze biti, umro je dan nakon moje svadbe. Ocito mu srce nije moglo podnositi toliko uzbudjenja. (tek toliko da se zna, nije pio!)

  • zvonko_mlinaric 28.09.2011.

    barem je doživio ženidbu svog sina mnogi očevi ne dočekaju taj sretni trenutak u životu jer im djeca pogibaju,najčešče u prometnim nesrečama i to su tragedije .

  • smajli21 27.09.2011.

    kad sam napiso previse votke to je bio cisto moj test da vidim kad je dobar komentar niko te nece pohvalit jer su ljudi ljubomorni ili jednostavno to ne vole a kad neko napise cist ovakav komentar koji nije bas prikladan ovoj situaciji koja je veoma tuzna onda se nadju pametnjakovici kao los komentar da bi se oni osjecali ponosno !! moja sucut ovom decku uglavnom

Komentiraj...
Vidi sve komentare