To je to što me zanima!

Srećko iz 'Kapelskih kresova': Cure su mi slale pisma i slike

Djevojke su mu slale pisma sa svojim fotografijama. Unatoč velikoj popularnosti Predrag Burić nije htio studirati glumu. U Zagrebu je završio školu za PTT tehničara
Vidi originalni članak

Predrag Burić (50) u legendarnoj seriji "Kapelski kresovi", snimljenoj 1974. godine, glumio je Srećka, najmlađeg, 14-godišnjeg borca u partizanskoj diviziji. Ta uloga donijela mu je veliku slavu potkraj ‘70-ih godina. 

Uz vršnjaka Slavka Štimca, koji se u to vrijeme proslavio filmom “Vuk samotnjak”, bio je najpopularnija teen zvijezda u bivšoj državi. Štimcu je gluma postala životni poziv, a Predrag nakon završetka snimanja serije više nikada nije želio glumiti.

>>> Cijelu priču pročitajte u 24sataExpressu. Uz 24sataExpress darujemo knjižicu Enigma, punu najboljih viceva, križaljki, sudokua i zagonetki

Idi na 24sata

Komentari 6

  • snedeljk 05.05.2011.

    ..čovječe pa gdje prije da toliko omatoriš..

  • bond999 05.05.2011.

    Stvarno si zanimljiv!!! Koliko su stare te tvoje partizanke, Zar su još žive??

  • Stelex 05.05.2011.

    Burić Predraže !!!! Imaš 50 godina a izgledaš kao da imaš sedamdeset. Umjesto da si se u Dvornika ugledao u njegove glumačke sposobnosti, zajedno ste rješavali "tekuće probleme", u čemu si još i danas vrlo uspješan. Pozdrav od ekipe iz Osilnice. :-))

Komentiraj...
Vidi sve komentare