To je to što me zanima!

Sretne vijesti: Malenoj Tei je odobren lijek, čekaju da stigne

Tei je u srpnju ove godine u Klinici za dječje bolesti u Klaićevoj ulici u Zagrebu dijagnosticirana spinalna atrofija mišića tip1 zbog koje propadaju svi mišići u tijelu
Vidi originalni članak

Roditelji djevojčice potvrdili su da je Tei Matijević odobren lijek za liječenje spinalne mišićne atrofije te čekaju da dođe u Hrvatsku i da počnu s liječenjem. Tei je u srpnju ove godine u Klinici za dječje bolesti u Klaićevoj ulici u Zagrebu dijagnosticirana spinalna atrofija mišića tip1 zbog koje propadaju svi mišići u tijelu, pa joj prijeti da bude zaključana u vlastitom tijelu. 
- Ja sam zvala Rebro i oni su potvrdili da je Povjerenstvo lijek odobrilo i da je lijek u nabavci. I na Rebru se onda liječimo. Presretni smo! Iako u neizvjesnosti sve dok se lijek ne primjeni - rekla je za Dnevnik.hr majka djevojčice  Ivona Matijević (28) iz Petrinje. 

Idi na 24sata

Komentari 63

  • Partiokojot 24.09.2017.

    većina dobrih komentara je obrisana ?

  • mama4 21.09.2017.

    Vi niste normalni, kakvi su vam to komentari? Koliko vrijedi jedan život? Ma koliko vrijedi svaki dan jednog života. Koji put me sram kad vidim kako neki ljudi razmišljaju. Koliko su nas ovi s vrha pokrali, pa svi šutimo ko idioti. A sad kad su veliki iznosi potrebni za produljenje života ove bebe, sad se javljate..

  • Partiokojot 19.09.2017.

    Tko daje minus na pozitivan komentar ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare