To je to što me zanima!

Srndać im je podletio pod kosilicu, pa su ga posvojili

Obitelj Jagarinec iz Popovca u Slavoniji našla je prije dvije godine lane u polju. Uzela ga je i othranila. Ubrzo je postao pravi kućni ljubimac
Vidi originalni članak

Moj sin Anđelko (23) je prije dvije godine kosio travu u polju. Odjednom je pred kosilicu skočilo lane. Nije imalo ni pola kile. Kosilica ga je malo dohvatila i ozlijedila mu nogu. Za tim je lanetom brzo dotrčalo još jedno. Anđelku je bilo žao životinja pa ih je donio kući, priča naša čitateljica Marija Jagarinec (43) iz Popovca kraj Belog Manastira.
- Kći Jasmina (21) ih je počela hraniti na bočicu. Pomagali su joj i sestra Martina (16) i brat Josip (12). Dobro su prihvatili bočicu i brzo su postali kućni ljubimci. Nazvali smo ih Bimbo i Bambi - priča Marija. No, nažalost, prije tri mjeseca Bambi je uginuo.
- Izgleda da ga je netko otrovao. Svi smo bili užasno tužni, a osobito djeca. No zato smo se počeli još više brinuti za Bimba i moram reći da smo ga skroz razmazili - kaže Marija. Dodaje kako ga hrane svim i svačim.
- Jede svašta, ali jako voli kekse i čokoladu. Držimo ga u dvorištu, a spava u pušnici. Imamo i drugih životinja, pse, mačke, zečeve, ali se s njima ne voli baš igrati. Najviše se igra s kantom koju onda rogovima baca u zrak. Svi u selu ga znaju. Često dolaze ljudi s malom djecom kako bi ga vidjeli. Očito je prava atrakcija - objašnjava Marija.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare