To je to što me zanima!

Srndać je došetao do Kaptol Centra pa se zapleo u ogradu

Dragan Ozmec iz skloništa za napuštene životinje Dumovec vratio je srndaća na Sljeme. Vjerojatno ga je u grad otjerala buka strojeva za raskrčivanje šume...
Vidi originalni članak

Umirovljenica Barbara Ribarić (74) čula je u nedjelju navečer ‘da nešto ruži’ po krovu njezine prizemenice. Pomislila je da je pas i izašla u dvorište.

- Kako sam ja zakričala... Nisam znala što ću - govori starica. Nije bio pas, ni zečevi i fazani, koji često posjećuju vrtove na zagebačkim Kožarskim stubama već srndać. Prestrašena životinja zaplela se u žičanoj ogradi. Barbara je odmah pozvala susjede.

- Jedan ju je uhvatio za rogove, a drugi za noge pa smo je zatvorili u prolazu. Ništa joj ne fali, ali je njušku raskrvarila jer se zaletavala u žice - rekao je Josip Kasić za Večernji list. Pretpostavlja da se srndać spustio sa Sljemena.

- A može biti da neki od ovih gore bogataša drže srne - sumnja Josip. Nagađanja da je srndać pobjegao s Pantovčaka, opovrgnuli su iz Ureda predsjednika. Dragan Ozmec iz skloništa za napuštene životinje Dumovec vratio je srndaća na Sljeme. Sumnja da ga je u grad nagnala buka strojeva za raskrčivanje šume. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • trollzor333 28.06.2011.

    u planinarskom domu sljeme ocito se dobro jede :)

  • VOJO VAMPIR 28.06.2011.

    Došle su u posjet kardinalu, i one znaju da to božiji čovjek.

  • vesela222 28.06.2011.

    Opet bi se on vratio u šumu kad bi vidio kolika je tek buka u gradu.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare