To je to što me zanima!

Srpska policija Plenkoviću: 'Neka svojim besmislenim izjavama ne ometa naš rad'

To bismo učinili za svakog čovjeka, a jedino nas ne zanima državljanstvo ili nacija čovjeka kojeg tražimo. Plenković nema poštovanja prema radu srpske policije i to nas, nažalost, ne čudi niti iznenađuje, stoji u priopćenju
Vidi originalni članak

Ministarstvo unutarnjih poslova (MUP) Republike Srbije priopćenjem je reagiralo na izjavu premijera Andreja Plenkovića nakon što je u četvrtak rekao da nije važno što je o istrazi rekao srpski ministar unutarnjih poslova Aleksandar Vulin. Dodao je i kako njega samo zanima informacija o nestanku Mateja Periša.

Plenković je komentirao nestanak Mateja Periša (27) u Beogradu.

POTRAGA JOŠ TRAJE Predsjednik sindikata policije: 'Mladići su konzumirali drogu, našli smo tragove u kombiju'

- Poznajem oca, jako mi je žao. Bio sam u kontaktu s njim od prve sekunde - rekao je Plenković te dodao da "nije uopće bitno ono što je rekao gospodin Vulin", ali i da ga zanima  jedino da dozna potpunu informaciju o nestanku.

MUP Republike Srbije reagirao je na Plenkovićeve izjave. 

- Povodom izjave hrvatskog premijera, iz MUP-a poručuju da nije važno što je rekao Aleksandar Vulin, nego što je rekao ministar policije Srbije, sumirajući rezultate istrage o nestanku Mateja Periše je vrlo važno.

NA SNIMCI JE I MATEJ Srpska policija riješila misterij 'dvojnika' i djevojke u bijelom: 'To je samo velika slučajnost'

Svi policijski službenici Policijske uprave Beograda, kao i pripadnici riječne jedinice, ronioci Žandarmerije, UKP-a i svih ostalih poslova, ne tražeći godišnji odmor i radno vrijeme, daju sve od sebe da se problem nestanka riješi i da se sazna istina. To bismo učinili za svakog čovjeka, a jedino nas ne zanima državljanstvo ili nacija čovjeka kojeg tražimo.

Plenković nema poštovanja prema radu srpske policije i to nas, nažalost, ne čudi niti iznenađuje. Pozivamo gospodina Plenkovića da pokaže poštovanje prema obitelji nestale osobe i da svojim besmislenim komentarima o nestanku mladića, gosta Beograda, ne ometa rad pripadnika MUP-a - stoji u priopćenju.

Idi na 24sata

Komentari 108

  • 08.01.2022.

    Obnovi Petrinju to ti je posao.

  • nokia8 08.01.2022.

    MUP Srbije se zaista trudi da nadje nestalog momka, pa ovo na Bozic su ga trazili ceo dan. Srbin sam iz vukovara i ovde ne treba da se mesa politika!

  • Martina Petak 07.01.2022.

    A kad je imao postovanja??

Komentiraj...
Vidi sve komentare