To je to što me zanima!

Srpski je student preživio pad s devetog kata zgrade

Student (25) medicine iz Niša pao je u utorak s devetog kata zgrade i preživio. Sletio je na krov automobila, što mu je vjerojatno ublažilo udarac
Vidi originalni članak

Mladić P.S. (25) iz srpskog Niša preživio je pad sa čak dvadeset metara visine. On je u utorak nešto prije podneva bio na balkonu svoga stana na devetom katu. Ne zna se točno kako, no pao je s balkona na parkirani Renault 5. Od siline udarca krov automobila se potpuno udubio, a vjetrobransko staklo popucalo. Svjedoci pričaju kako je muškarac pao na leđa, ustao se s auta i naslonio na zgradu. P.S. je bio pri svijesti do dolaska liječnika koji su ga sa teškim ozljedama prevezli u bolnicu.
- Čuli smo strašan udarac. Mislili smo da se netko sudario. Istrčali smo na terasu i vidjeli mladića kako leži na Renaultu. Sišao je s njega, a leđa su mu cijela bila oblivena krvlju. Bio je potpuno svjestan i nešto je pričao. Odmah sam pozvao hitnu - priča jedan od stanara zgrade sa gdje mladić živi.
Susjedi za mladića kažu kako je bio tih i povučen te da je toga jutra dok je pao sa balkona na sebi imao samo potkošulju i donje rublje. Policija još istražuje da li se radi o nesretnom padu ili pokušaju samoubojstva.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • johnT 11.02.2009.

    I onda budete rekli da francuzi nisu udobni

  • crnka27os 11.02.2009.

    ne znam jel to njegova sreča ili nesreča!

  • drug Tito_1 10.02.2009.

    Jadan autić

Komentiraj...
Vidi sve komentare