To je to što me zanima!

Srpski premijer Dačić zabranio 'Povorku ponosa' u Beogradu

Ivica Dačić je zaključio da je Povorka ponosa "skup visokog rizika" te je zabranio njeno održavanje. Povorka ponosa se u Beogradu trebala održati 6. listopada
Vidi originalni članak

Srpski premijer i ministar policije, Ivica Dačić, službeno je zabranio održavanje Povorke ponosa, koja se trebala održati u Beogradu u subotu, 6. listopada. Blic javlja kako je Dačić donio takvu odluku jer je zaključio da je to "skup visokog rizika". Tamošnji mediji javljaju i kako organizatorima Povorke ponosa nitko još nije potvrdio da je šetnja zabranjena. Član organizacijskog odbora, Goran Miletić, rekao je još u ponedjeljak kako će zabrana Povorke ponosa biti prije svega "poraz države".

Idi na 24sata

Komentari 146

  • banako 05.10.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Ovo vam je treća teška opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od tjedan dana. Bit će vam ponovno dostupan za 7 dana.

  • azur_1 05.10.2012.

    "Zašto vi, mimo cijelog svijeta, sa muškarcima općite,a žene svoje, koje je Gospodar vaš stvorio, ostavljate? Vi ste ljudi koji svaku granicu zla prelazite.“ rekoše oni: “Ako se ne okaniš, o Lute, bićeš sigurno prognan.“ “Ja se gnušam toga što vi radite!“ -reče on;“Gospodaru moj, sačuvaj mene i porodicu moju kazne za ono što oni rade!“ Zasto cinite razvrat koji niko prije vas nije cinio?Vi sa strascu muskarcima prilazite,umjesto zenama.Vi ste narod koji svaku granicu zla prelazi.Vi cinite takav razvrat kakav prije vas niko na svijetu nije cinio:s muskarcima opcite,po drumovima presrecete i na skupovima svojim najodvratnije stvari cinite." (Kur'an) Eto sta kaze Islam na ovu bolest.

  • AnisJakupovic 04.10.2012.

    jedino dobro sto su srbi napravili

Komentiraj...
Vidi sve komentare