To je to što me zanima!

Srpski sud ukinuo pritvor košarkašu kojeg traži SAD

Miladin Kovačević je poslije tučnjave 4. svibnja u kojoj je kolega završio u komi uhićen i oduzeta mu je putovnica kako ne bi mogao napustiti zemlju
Vidi originalni članak

Okružni sud u Beogradu ukinuo je u srijedu rješenje kojim je srbijanskom studentu košarkašu Miladinu Kovačeviću iz Kuleprodužen pritvor do 28. prosinca i naložio prvostupanjskom sudu da ponovno odluči o pritvoru. Drugi općinski sud prije desetak dana produžio je pritvor Kovačeviću zbog opasnosti od bijega. Za njim je na zahtjev američkih vlasti raspisana Interpolova tjeralica jer se u SAD već vodi postupak protiv njega zbog nanošenja teških ozljeda kolegi sa sveučilišta sveučilišta Binghamton, američkom državljaninu Bryanu Steinhaueru nakon čega je on pao u komu.
- Odlučujući po žalbi Kovačevićeva branitelja Okružni sud je ukinuo rješenje Drugog općinskog suda zbog bitnih povreda odredaba kaznenog postupka i nepotpuno utvrđenog činjeničnog stanja i vratio predmet prvostupanjskom sudu na ponovno odlučivanje - izjavila je glasnogovornica Okružnog suda Ivana Ramić.
Kovačević je poslije tučnjave 4. svibnja u SAD-u uhićen i oduzeta mu je putovnica kako ne bi mogao napustiti zemlju. Iz zatvora je izašao nakon plaćene jamčevine od 100.000 dolara i s privremenom putovnicom koju mu je izdao konzulat Srbije u New Yorku te je napustio SAD i vratio se u Srbiju. Od 28. listopada je bio u pritvoru u Beogradu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • klek1 11.12.2008.

    A šta ste očekivali od Srba,bone i lade.Oni svoje štite,a naši udri po narodu.Hvala Bogu dok imaju po čemu

  • rotor 11.12.2008.

    Pojavit će se CIA, oteti ga, strpati u avion i odvesti u Guantanamo...I nikome neće biti žao..Šljam ljudski...

  • HUMI 11.12.2008.

    Zaboravila sam napisati :i triba ga kazniti,smeće bez savjesti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare