To je to što me zanima!

Srpsko tužiteljstvo zatražilo da ponovno ispitaju Tromblona

Tihomira Purdu, Danka Maslova i Petra Janjića Tromblona ispitivat će o događajima u Vukovaru iz 5. studenog 1991. Purdu sumnjiče da je tada počinio ratni zločin
Vidi originalni članak

Srpsko tužiteljstvo je osim saslušanja Tihomira Purde, zatražilo da se saslušaju i njegovi suborci Danko Maslov i Petar Janjić Tromblon. Purdu će sljedećeg tjedna ispitati u BiH gdje je još uvijek u pritvoru, Tromblona u četvrtak u Vukovaru, a Maslova u Zagrebu. Vukovarski branitelj i logoraš tromblon potvrdio je za Jutarnji list da mu je stigao poziv, a na ispitivanje o 'slučaju Purda' s njime će ići i odvjetnik Krešimir Krsnik. Tromblon je istražiteljima ranije rekao da je 5. studenog 1991. godine u Borovom naselju bila borbena akcija, no da ratnog zločina nije bilo. 

Purdu sumnjiče za ratni zločin protiv ranjenih srpskih vojnika u studenom 1991. u Vukovaru.

>>>Izvorni tekst možete pročitati ovdje

Idi na 24sata

Komentari 70

  • rođo rođin1 16.02.2011.

    malo bi bilo da je 230 tisuća,a ne 23.boga vam vašeg srpskog vi ko da ste svakog ubijenog srbina klonirali u 1000 primjeraka.kad vas je toliko pobijeno koliko vi kažete,nije mi jasno kako vas uopće ima danas živi.

  • Plavusa131 16.02.2011.

    LiLa oprosti al ovo za Kozaru je istina.Tamo je pobijeno 23000 LJUDI!S bilo kakvim zlocinom iz bilo kojeg rata nije za se sprdati.

  • user_84585 16.02.2011.

    HAHAHA što sad ne zabrani ulazak prestavnika vlasti u Vukovar .On je obična kukavica i ljigavac koji baca crnu mrlju na sve učesnike domovinskog rata .Na vješala sa njim . Dokle će da ispašta 5 miliona Hrvata zbog nekoliko maloumnika i kriminalaca koji su radili zločin .

Komentiraj...
Vidi sve komentare