To je to što me zanima!

Srpskom Fritzlu mlađa je kći (16) lani rodila dijete?

R. Jovičić (45) uhićen je zbog silovanja svojih dviju kćeri. Sumnja se da je on otac djeteta koje je prošle godine rodila njegova mlađa kći (16)
Vidi originalni članak

Radoslav Jovičić (45), osumnjičen za silovanje dviju kćeri, uhićen je u ponedjeljak. Njegova je mlađa kći (16) u siječnju prošle godine rodila dijete nakon šest mjeseci trudnoće. Dijete je poživjelo samo dva tjedna, a otac je vjerojatno Radoslav.
- Tražit ćemo od istražnog suca da se obavi ekshumacija bebe. Sad smo gotovo sto posto sigurni da bebin otac nije bio nitko drugi nego njezin otac Radoslav - kažu rođaci.
Djevojka nije htjela priznati da ju je otac silovao i tvrdila je da majka i starija sestra lažu.
- Ne razgovara s nama. Zatvorila se u sobu i žali za ocem. Ne znam, vjerojatno joj treba vremena da prihvati groznu istinu - kaže majka Edina (52).
Iako je znala da njezin muž siluje mlađu kćer, ona se nije usudila prijaviti ga jer je Jovičić prijetio da će ih pobiti. Ostala rodbina za zlostavljanje je doznala tek u srpnju, kad je Radoslav dvaput silovao stariju, gluhonijemu kćer (19). Ona je sve opisala teti i policiji.
- Jedina mi je utjeha što nije više s nama i što se ništa slično neće dogoditi dvjema mlađim kćerima - dodala je na kraju majka Edina. Jovičić se na saslušanju u srijedu branio šutnjom. Određen mu je pritvor od mjesec dana.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • sanjarib 20.08.2009.

    roditej je taj koji štiti svoju djecu a ne centar za socijanu skrb,,PICI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • sanjarib 20.08.2009.

    molim neka dotični obrazloži svoju lošu ocjenu!!!!!!!!!!

  • Pici 20.08.2009.

    Otac je taj koji je silovo, a ne mater.

Komentiraj...
Vidi sve komentare