To je to što me zanima!

Srušen je još jedan ukrajinski lovac iznad uporišta prorusa

Podsjetimo, Kijev optužuje separatiste da koriste raketne sustave koje su dobili od Rusije te njima ruše avione. U srpnju je srušen putnički avion Malaysia Airlinesa
Vidi originalni članak

Ukrajinski vojni zrakoplov srušen je u srijedu na istoku zemlje u blizini granice s Rusijom, javlja AFP

Avion je oboren u blizini Luganska, uporišta proruskih separatista. Zasad nema informacija o sudbini pilota. Podsjetimo, Kijev optužuje separatiste da koriste raketne sustave koje su dobili od Rusije te njima ruše zrakoplove. 

U srpnju ove godine srušen je putnički zrakoplov Malaysia Airlinesa, a poginulo je 298 ljudi. Pretpostavlja se da su zrakoplov srušili separatisti koji su mislili da je riječ o vojnom avionu. 

Idi na 24sata

Komentari 66

  • EmilKvartuc 30.08.2014.

    turbo opanci sto nisu uspjeli u hrvatskoj pokusavaju nadoknadit u ukrajini a jebe ih malo pocetak prvog lova ukraine

  • Zagi_Dr 22.08.2014.

    Ukrajinskoj vladi je krivo što im ruše zrakoplove, pa to je rat što su mislili da će ovi gledati kako ih oni ubijaju, pa normalno da će se braniti, neka pregovaraju pa ljudi neće ginuti

  • brišu me 21.08.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare