To je to što me zanima!

Srušila se skela na Trešnjevci, srećom nitko nije ozlijeđen

Zagreb: Skela se srušila na tramvajsku prugu pa tramvaji nisu mogli prolaziti. Skela je držala kuću u Tratinskoj ulici koja je bila pod renovacijom. Na teren je izašla i policija
Vidi originalni članak

Skela koja je držala kuću koja je bila pod renovacijom srušila se u srijedu u Tratinskoj ulici u Zagrebu, javili su nam naši čitetelji. Na teren je izašla i policija koja je napravila zapisnik. 

- Taman smo se spremali ići kući kada se dimnjak sa susjedne kuće počeo urušavati i sa sobom povukao kuću koju renoviramo, mislili smo kakao će pasti u dvorište no pala je na tramvajske tračnice, rekao nam je vlasnik trvrtke Josip Džanko i dodao kako mu je policija rekla da nema potrebe za tužbom.
 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Srušilo se na tramvajsku prugu pa tramvaji nisu mogli prolaziti. Na svu sreću nitko se u tom trenutku nije nalazio ispod skele pa nema nastradalih niti materijalne štete - rekao je čitatelj. 

Tramvaji linija 9 i 12 prometovali su preusmjereno do Savskog mosta, a tramvaj linije 3 prometovao je Jukićevom do Zapadnog kolodvora. Skela je brzo maknuta s pruge pa je zastoj tramvaja trajao desetak minuta. Tramvajski promet opet je krenuo oko 20.30 sati.

 

Idi na 24sata

Komentari 80

  • zvonkod 21.07.2016.

    Dimnjak srušio kuću i skelu ! Ha ha ha , kuća jako stabilna kao iskela koja ju drži !

  • ivekzgb 21.07.2016.

    a gdje se na slikama vidi skela ?

  • jo2hn8ny 21.07.2016.

    Opet novinari pišu bedastoće. Kuča je bila u fazi RUŠENJA (pogledat fotke), a ne renovacije. Osobno mislim da će na ovom mjestu biti podignuta nova poslovno stambena jedinica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare