To je to što me zanima!

Staford curicu (7) ugrizao za oko i vukao ju po ulici

Maleeka se sa prijateljicom igrala kod kuće. Do njih je dotrčao pas i počeo lajati na njih. Staford je zaskočio Maleeku i počeo ju gristi po glavi
Vidi originalni članak

Ožiljak na licu malenu Maleeku Smyth (7) zauvijek će podsjećati na napad staforda. Djevojčica se u srijedu sa prijateljicom igrala nedaleko svoje kuće u Boltonu. Iz obližnje kuće dotrčao je pas i počeo lajati na djevojčice. Golemi staford tada je zaskočio Maleeku i počeo ju gristi po glavi. Zagrizao ju je za stražnji dio glave i vukao po ulici. Nakon iživljavanja na Maleeki pas ju je pustio i otrčao kući. Prijateljica je uplakanu i krvavu Maleeku otpratila kući. Staford je curicu ugrizao za oko i oštetio joj živac pa su je kirurzi operirali. Oštetio joj se suzni kanal pa će sljedećih šest mjeseci imati cijevćicu, koju će joj u oko ugraditi liječnici. Osim toga ni očni mišić joj ne funkcionira.
- Unatoč tom ešto je Maleeka operaciju podnijela dobro rekla mi je da se više nikada ne želi igrati na ulici. I moja ostala djeca su u šoku. Ono što se dogodilo bilo je strašno. Krvi je bilo posvuda - rekla je Maleekina majka Viki. U policiji su rekli kako će psa uspavati.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • LukaDragovic 01.11.2011.

    Niko od vas nije u pravu, mali uvod, u svetu postoji svega sedam domacih zivotinja, pas ne spada u tu grupu, jer je polu divlja, pre svega od rase zavisi dali je pas sklon agresivnosti i napadanju, to nema veze od vaspitanja. nadaleko je poznato da je doberman prevrtljive cudi, kao jos dobar deo drugih rasa pasa, nezna se kako moze da odreaguje, to je duboko u svesti usadjeno, i tu nema ljutnje i ispravki, pored toga NARAVNO bitno je kako i gazda vaspitava. Pokusajte me razumeti, ja imam macku, rusku modru, ja je toliko mazim i pazim, da je njen san postao kao coveji, ona spava, i morate da je DRMATE da bi je probudili, bukvalno, prema tome, ako smem reci ja sam dobar gazda, ALI ona je ipak DIVLJA zivotinja, tako da kad joj dodje, ili kad je u teranju ili stagod, ona je agresivna, grebe i ujeda, to mi ne mozemo ispraviti. Pozdrav svima.

  • user_125209 06.09.2011.

    ja iman stafordicu i ona uopće nie agresivna nit išta druga al ako je koji drugi mali pas ili pas zaj..... popizdi a šta se dice tiče dica se neznaju ponašat prema pasima udru ih ili tako nesšto pa se pas ponaša prem istiktima a isto dici nie misto na ulici a nije ni pasima

  • astral_angel 13.08.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare