To je to što me zanima!

Staford je ženi (66) pokidao grkljan, na mjestu je preminula

Stanovnici Pančeva su šokirani događajem. Nagađa se kako je Radojka Munjeran (66) otišla nahraniti psa koji je se u tom trenutku otrgnuo s lanca i napao je
Vidi originalni članak

Staford je ugrizao Radojku za vrat i pokidao joj grkljan, a onda ju je nastavio gristi. Vesna je vidjela kako bijesni pas zubima kida meso sa njene rođakinje i na sve načine ga je pokušala obuzdati. Vukla ga je za lanac i vikala: "Bježi, pusti je!", dozivala je susjede da pomognu, ali pas nije nikako popuštao. Krv je šikljala na sve strane. Nekoliko trenutaka kasnije staford je napao i nju i teško je ozlijedio. Ona je nakon incidenta prevezena u bolnicu na liječenje, rekla je susjeda iz grada Pančevo u Srbiji za Kurir.

Incident je bio u Ulici Bore Šipoša. Nagađa se kako je Radojka Munjeran (66) otišla nahraniti psa koji je se u tom trenutku otrgnuo s lanca i napao je.

- Pas inače pripada njezinom sinu Ivanu (33) koji ga je uglavnom držao u dvorištu, a tu i tamo bi ga pustio da šeta po dvorištu - rekao je susjed i dodao kako Ivan ne može nikako doći k sebi. Njegova majka na mjestu je preminula. 

Idi na 24sata

Komentari 198

  • MartinaPiskač-Jergan 07.03.2019.

    Evo imam 2 mala staforda i to su naše igračke....tako ih učimo....moraju biti civilizirani šta se tiče puno šetnja di su životinje i puno puno ljudi....evo spava sa sinom od 16 mj.i nikad ga ne ostavlja samog čeka da se probudi...učenje od malena nikakav lanac oni su naši članovi obitelji.

  • 06.03.2019.

    Inteligentan mladić kupio staforda,rezultat evidentan.Nažalost.

  • liliana 06.03.2019.

    Takve krvoločne pasmine bi se trebale zakonom zabraniti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare