To je to što me zanima!

Štakor mu izgrizao vrat i leđa dok je ležao u krevetu u bolnici

Bolničko osoblje je primijetilo da ga je napao štakor tek kada je Jason izašao na hodnik dok mu je glodavac visio na vratu. Životinju su ubili, a njemu sanirali ozljede
Vidi originalni članak

Jasona Ketleya (42) izgrizao je štakor po leđima i vratu dok je ležao u krevetu u bolnici u Epsomu u studenom prošle godine, piše u utorak Daily Mail. Muškarac boluje od bipolarnog poremećaja i mentalno je na razini djeteta od dvije godine, a kada ga je napao štakor bio je pod lijekovima pa se nije branio. Bolničko osoblje je primijetilo da ga je napao štakor tek kada je Jason izašao na hodnik dok mu je glodavac visio na vratu. Odmah su skinuli životinju s njegovog vrata i ubili je, a Jasonu su sanirali ozljede. 

- Bolničko osoblje nam je reklo kako je Jasona napao miš no čim sam vidjela ugrize i ozljede znala sam da ga je napao štakor - rekla je Jasonova majka Patricia Boardman (63). Dodala je i kako je netko trebao paziti na njezinog sina jer on ima problema u komunikaciji s drugima.

- Patio je u tišini. Da sam ja sina držala u uvjetima u kojima su ga oni držali već bi mi na vrata kucala socijalna služba i završila bih u zatvoru - kaže Patricia. 

U bolnica koja je inače u vlasništvu britanskog zavoda za zdravstvo kažu da su šokirani i da istraga traje.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • hvala bogu što sam ateist 02.03.2012.

    Englezi su naj prljavija nacija na ovoj planeti - Englez visoki oficir unprofora je sest mjeseci stanovao u stanu kojega je iznajmio od mene - U stanu je bila kompletna dvostruka posteljina i rucnici i sve potrebno za normalno koristenje stana i naravno masina za pranje - nakon sest mjeseci me pozvao zbog toga jer mu je zapela roletna na prozoru u dnevnom boravku i nije je mogao spustiti. Taj dan sam mu otkazala jer sam vidjela da niti jednom u tom periodu nije promjenio niti rucnik niti posteljinu - on je sest mjeseci koristio isti rucnik i spavao na istoj posteljini - umivaonik u kupaonici koji je originalno bio bijel je bio odvratno smedj, tus kabina je bila neodredljivo zuta, zrcalo se prepoznavalo kao takvo samo jer se nalazilo na tom mjestu, zahodska skoljka je bila smedja pod u kupaonici prljav i nikada ociscen stan koji je prije nego je bio iznajmljen toj svinji bio generalno obnovljen nakon sest mjeseci njegovog boravka u njemu bio je spreman za novu obnovu - svinjac za njim nebi ocistile ni one dvije lude britanke iz " ODREDA ZA CISCENJE"

  • bipa 01.03.2012.

    siroce , bas mi ga je zao

  • la-la 29.02.2012.

    bljak bljak bljak.......sad tek necu moci spavat...

Komentiraj...
Vidi sve komentare