To je to što me zanima!

Stalno je 'napadaju', ali ona se ne da: Preživjela čak 8 tumora

SAD: Godine 2001. liječnici su joj dijagnosticirali limfom. Nakon toga imala je još rak kože, rak dojke, dva tipa raka pluća, rak jednjaka, rak štitnjače i rak na kapku
Vidi originalni članak

Judith Bernstein (72) iz Philadelphije u više od 20 godina preživjela je osam vrsta raka. Godine 2001. liječnici su joj dijagnosticirali limfom. Nakon toga imala je još rak kože, rak dojke, dva tipa raka pluća, rak jednjaka, rak štitnjače i rak na očnom kapku

Obiteljske tragedije: Poginuli joj otac, sestra i šurjak

- Bilo je trenutaka kada sam doslovno dobivala dijagnozu jednu za drugom. Mislila sam da rak imam i u malom prstu. No mislim da su mi obiteljske tragedije nekako pomogle da se nosim s bolestima - kaže Judith. 

Naime, njezin je otac poginuo u avionskoj nesreći kada je imala 21 godinu, njezin šurjak je poginuo dok je prelazio cestu, a  njezina sestra u prometnoj nesreći, piše Daily Mail. 

Judith su prvi tumor dijagnosticirali 2001. 

Tumori su 'stizali' jedan za drugim 

- Rekli su mi da imam limfom, a šest mjeseci kasnije su mi na mamografiji otkrili rak dojke. Operirali su me i išla sam na zračenja. Rekli su mi da sam zdrava, a onda su počeli problemi s plućima. Biopsija je pokazala da imam dva tipa raka - priča Judith. 

Opet je morala na operaciju. 

Njezina je priča prikazana u dokumentarnom filmu kojim se upozorava kako u SAD-u raste broj ljudi koji su ponovo oboljeli od raka nakon što su bili izliječeni.  

Idi na 24sata

Komentari 48

  • snuppi9 26.08.2015.

    Od mog djeda sogorica i podravske slatine živjele više od 30 godina nakon prvog raka dojke,a pogodilo je tokom godina još nekoliko puta od srca,želudca-bez kojeg je živjela 10 godina itd..,međutim stres koji proživljavamo sve će nas pobit kog prije,a kog kasnije...ovakav život kojim se živi je prava patnja pa je pitanje kad će se neka boleština aktivirati...

  • Didi219 25.08.2015.

    Ako joj se prvi put bolest pojavila 2001., a das je 2015., kak' je onda moguce da boluje vec duze od 20 godina? Novinari, ako niste naucili osnove matematike upotrijebite digitron... A jadnoj zeni stvarno svaka cast i sve najbolje.

  • vana 3 25.08.2015.

    Ne ponovilo se neda Bog nikom ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare