To je to što me zanima!

Stan u Zadru izgorio, uzrok je neispravna baterija mobitela?

Dojava je stigla kasno. Vatrogasci su došli u najkraćem roku, a vatra je već bila zahvatila tri prozora. S obzirom da je riječ o Poluotoku, postojala je velika prijetnja širenja vatre, kaže vatrogasni zapovjednik Željko Šoša
Vidi originalni članak

Policijski očevid u stanu na zadarskom Poluotoku pokazao je kako je uzrok požara pregrijavanje neispravne baterije mobitela koji je bio priključen na punjač, javlja 057.info.hr Stan je izgorio u potpunosti, a materijalna šteta još se zbraja.

- Dojava je stigla kasno. Vatrogasci su došli u najkraćem roku, a vatra je već bila zahvatila tri prozora. S obzirom da je riječ o Poluotoku, postojala je velika prijetnja širenja vatre, no brzom reakcijom vatrogasaca požar se nije proširio na ostale stanove - rekao je zapovjednik JVP Zadar Željko Šoša.

Policija je dojavu o požaru na trećem katu zgrade na Poljani Plankit dobila u 01:58 sati. Na teren je odmah otišlo 11 vatrogasaca s pet vozila, a vatru su gasili tri sata. Vlasnik (54) nije bio u stanu kad je izbio požar, a žena (53) koja se nalazila u njemu, na sreću, nije ozlijeđena, javlja 057.info.hr.

Idi na 24sata

Komentari 67

  • 29.07.2019.

    Jako loše baterije rade za ove nove mobitele.

  • 29.07.2019.

    Ovaj se htio riješiti žene kad njega u to doba nije bilo u stanu.

  • valter111 29.07.2019.

    A ja kad san bija u Zadru, isto san punija mobitel. Ajme. Moglo se meni desiti... Kakvih komentara čitatelja, to je za ispaliti... Previše nas ima mobitel, očito. Ne izazivajte njesra, isključiti većinu stvari kad se ide van kuće na duže od sat vrimena, ne palite makine za robu i za suđe, a prije spavanja iskopcajte sve što se može i nema straha.

Komentiraj...
Vidi sve komentare