To je to što me zanima!

Stanje se normalizira, vodostaj stagnira, održavaju se nasipi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Najkritičnije je u Čičkoj Poljani gdje je pod vodom oko 90 kuća. Sava kod Siska stagnira, no zbog vodenog vala raste na području Jasenovca. Kiša i dalje pada
Vidi originalni članak

I dalje rastu vodostaji na velikogoričkom području, premda usporeno. Problem su zaobalne vode. Najkritičnije je u Čičkoj Poljani gdje je pod vodom oko 90 kuća. Sava na području Siska stagnira, no zbog vodenog vala raste na području Jasenovca. U poplavljenim selima Trebež i Bukovica kuće su obranjene, javlja HRT.

Iako je situacija teška, nije bilo nadogradnji nasipa, ali se radi na održavanju postojećih.

Na području Kosinja u Lici, gdje su već treći tjedan poplavljene poljoprivredne površine i lokalne prometnice, voda se od jutros počela postupno povlačiti. Obiteljske kuće ni gospodarski objekti nisu poplavljeni. 

Očekuje se da će se kroz desetak dana u poplavljenim područjima stanje postupno normalizirati.  Sisak i Veliku Goricu u ponedjeljak očekuje suho vrijeme i kraća sunčana razdoblja. Od četvrtka bi temperature trebale porasti, a zapuhat će južni i jugozapadni vjetar.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • Mala87 23.02.2014.

    Ajmo župani, načelnici, vlado i svi ostali saborski zastupnici, gradite nasipe i brane ovim ljudima, uložite u odvodnju, u bilo što što će narednih godina pomoći ovim jadnim ljudima! Pa ne dešava se ovo tek ove godine! Svake godine gledamo iste prizore dok vi grijete dupad u Audijima!

  • nopliz, nopliz 23.02.2014.

    mene samo zanima, jesu li te kuće legalno napravljene i da li je postijao urbanistički plan tako gdje su napravljene?

  • 23.02.2014.

    Na jutarnjoj kavi gleda se čije je djete odjeveno po posljeednoj modi , tko skim pije kavu , a majke ti o ljudima koji muku muče sa poplavom ni riječi .

Komentiraj...
Vidi sve komentare