To je to što me zanima!

Jovanka Broz kritično, sestra Nada u suzama: Nije dobro..

U bolnicu je Jovanka primljena 23. kolovoza ove godine u jako lošem zdravstvenom stanju, a u jednom joj je trenutku bilo bolje. Nažalost, stanje joj se opet pogoršalo
Vidi originalni članak

Direktor bolnice u Beogradu u ponedjeljak je potvrdio kako je zdravstveno stanje Jovanke Broz jako loše, te da ona leži u bolnici bez svijesti. Klix.ba prenosi kako je Jovanka Broz priključena na aparate, a posjećuju je samo članovi najuže obitelji.

Njena sestra, Nada Budisavljević, novinarima je rekla kako Jovanka nije dobro.  

U bolnicu je Jovanka primljena 23. kolovoza ove godine u jako lošem zdravstvenom stanju, a u jednom joj je trenutku bilo bolje. 

Njena obitelj nedavno je rekla kako su pristali na to da Jovanku pokopaju u prostoriji uz Titov grob u Kući cvijeća, kako bi ispunili njenu posljednju želju da počiva pored Tita.

'Morali bi uništiti Kuću cvijeća da Jovanku pokopamo uz Tita'

Idi na 24sata

Komentari 54

  • hadaar 15.10.2013.

    zivijela je sa velikim covijekom koji je omogucijo sve za radnika i za narod jugoslavije.taj narod je zivijo u blagostanju imao je jednu od najacih industrija u svijetu.zao mi je sto je narod skrenuo sa titovog puta.-sada posto sam hrvat moj narod nema nista.svijet ga truje i na ulici su kao klosari.-ali drago mi je sto sam bar malo ulovijo ljepog zivota u toj zemlji.nije nas mogao stranac zajebavati.-taj tudjman .milosevic i ostali izdajnici jugoslavenskog naroda je trebalo likvidirati.jer nam dijeca nemaju sto za jesti niti nemaju nikakvu perspektivu.

  • CrNa LaLa_1 15.10.2013.

    Ne veselim se ničijoj smrti, ali bome nebi nikad lila suze za Jovankom, kao što ni njezin mužić nije plakao nad Hrvatima koje su klali u ime njegove politike!!

  • swisslight 14.10.2013.

    Igleda ce jovanka nas sviju jos prezivijeti...sta se komunjare odma zale i ceznu za takvim zvanim dobrim vrijemenima u kojem su nasi roditelji Uzivali tako da su van semlje bizali...neka idu u nord koreu tamo zivite u nostalgiji....

Komentiraj...
Vidi sve komentare