To je to što me zanima!

Stao kod Eiffelovog tornja, autobus mu upao u Seinu

Pariz: Vozač austrijskog busa parkirao je pored Seine, no nekoliko trenutaka kasnije autobus je skliznuo niz nasip. Putnici su na vrijeme izašli...
Vidi originalni članak

Turistički autobus iz Austrije u četvrtak poslijepodne je završio u rijeci Seini kod Eiffelovog tornja u Parizu. Nitko nije ozlijeđen u neobičnoj nesreći, jer su 51 putnik i dva vozača nekoliko trenutaka ranije izašli van. Otišli su gledati kabaret, a autobus koji je bio na parkiralištu uz rijeku, u jednom trenutku je skliznuo niz  nasip i završio u vodi. Jedan od vozača rekao je da mu nije jasno kako je bus sam od sebe krenuo jer je siguran da je povukao ručnu kočnicu. Val od udara busa je podigao valove i zaljuljao obližnje brodove, no nije bilo sudara. Dok su do mjesta nesreće stigli vatrogasci i policajci, skoro cijeli autobus je bio pod vodom. Turist koji je snimao nesreću rekao je za Le Figaro da je samo čuo lom ograde koju je bus probio na putu do vode, te da je već bio skoro cijeli u vodi dok je stigao do njega. Autobus još nisu uspjeli izvući iz vode.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • user_49245 30.07.2010.

    ...mislim da bi umro od straha da sam bio u ovom busu...=(:-o)

  • gladijator 30.07.2010.

    To je pravo razgledavanje! To razgledavanje sigurno nitko neće zaboraviti dok je živ! Ljeto je i voda nije hladna, ništa ti se ne može desiti! Bio bi mi bed jedino da se ne smoče fotoaparat, mobitel i kamera, a za sve ostalo bi se smijao! To je doživljaj !

  • red.name 30.07.2010.

    Dobro pa se nije nikome ništa dogodilo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare