To je to što me zanima!

Stao na odmor, dvojac ga istukao i ukrali mu novac

Na cesti Varaždin - Zagreb dva su razbojnika u srijedu opljačkala muškarca (31). Ukrali su mu nekoliko tisuća kuna. Muškarcu je natučeno lice
Vidi originalni članak

Na cesti Varaždin - Zagreb dva su razbojnika u srijedu opljačkala muškarca (31). On je stao na ugibalištu u Lužanu Biškupečkom da bi se odmorio te su mu pljačkaši prišli s leđa, srušili ga na tlo i izudarali ga. Ukrali su mu nekoliko tisuća kuna i pobjegli u smjeru Novog Marofa. Žrtvi je natučeno lice ispod lijevog oka i ima ogrebotine po tijelu, a varaždinski policajci još tragaju za razbojnicima.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • lepicane 06.05.2010.

    nekad si bez straha mogel stati i odmarati, ili malo odspavati na bilo kojem odmorištu, a danas se više nemreš na miru ni pop..š..ti od ove moderne \"hajdučije\"-

  • Nizozemac 06.05.2010.

    Ja godinama putujem sa zenom i djecom za Hr. nisam imao hvala Bogu ovakvih neugodnosti ali imam odredjena mjesta gdje stajem odmarat uvjek stajem u blizini Policije ili nekim slicnim ustanovama pa me to tjesi da sam kao malo siguran.

  • plavuša13 06.05.2010.

    Nije bogme za se zahebavat.Ja putujem sa dvoje male djece i ovoga me vise strah nego kakve prometne nezgode.Ajd sto ce ti odnijet sve sto imas al budi ti siguran da te nece prebit,djecu ti ozlijedit.Zato ja nigdje ne stajem,nit idem sama na dulje relacije.Ko sto je rekao lepicane nemozes stat ni pi....at.

Komentiraj...
Vidi sve komentare