To je to što me zanima!

Sesvete: Vozač (74) sletio Corsom u potok i poginuo

Vozač je u srijedu oko 14.20 izletio iz zavoja na cesti Lazi-Kašina, prevrnuo se niz provaliju i zaustavio se u potoku na krovu. Putnica (71) lakše je ozlijeđena...
Vidi originalni članak

Vidio sam policajce, vatrogasce i ekipu hitne pomoći pokraj auta. Opel Corsa je sletjela s ceste u provaliju duboku oko 10 metara i upala u nabujali potok. Auto je bio na krovu. Voda je ondje duboka oko 80 centimetara. Nisam vidio da su nekog izvukli iz auta. Svi su stajali pokraj potoka, rekao nam je čitatelj koji je u utorak oko 14.30 na cesti Lazi-Kašina snimio fotografiju. Ne zna zašto je auto sletilo s ceste, ali dodaje da je prizor bio potresan. 

- Koliko sam uspio saznati netko je, nažalost poginuo - kaže čitatelj. Njegove sumnje potvrdili su u Policijskoj upravi zagrebačkoj. 

- Vozač (74) Opel Corse zagrebačkih registracija je poginuo. S njim u autu bila je u putnica (71). Ona je, srećom, lakše ozlijeđena a medicinsku pomoć pružili su joj u Kliničkoj bolnici Dubrava - rekli su nam u zagrebačkoj policiji. Vozač, Andrija N. je u srijedu vozio Corsu državnom cestom D29, Lazi- Kašina. Na 40. kilometru ceste zbog brizne neprilagođe uvjetima na kolniku izletio je iz desnog oštrog zavoja, zahvatio zemljani dio, sletio u provaliju od 10-ak metara, prevrnuo se i upao u odvodni kanal. Auto je ostalo na krovu, rekli su nam u PU zagrebačkoj. Njegovas upruga P.N. zbrinuta je u KB Dubrava.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • user_45244 08.12.2010.

    Imao 18 godina ili 70 uvjek ista priča uvjek svi pametni....

  • wtfwtf 08.12.2010.

    tamo sleti skoro svako malo neko..cesta je vlažna 90% dana, još ak je to stvorilo poledicu, nema ti spasa, imo ti 20,30, 50, 90 godina..

  • Velečasni 1 08.12.2010.

    Dragi ljudi,molim vas ne kenjajte o dobnom limitu za vožnju.Netko može,netko ne može..Uostalom pogledajte malo statistiku,koliko je stradalo mladih,a koliko starih.Daleko više mladih.Ja sam u 60-toj prošao svu Evropu motociklom i što sada?Preživio Ukrajinu,Bugarsku itd.Dajte ne lupajte.

Komentiraj...
Vidi sve komentare