To je to što me zanima!

Starac (81) palio korov pa slučajno susjedu zapalio kuću

Starac (81) je u utorak oko 13 sati u Veljunu kod Slunja spaljivao korov i prouzročio požar susjedove kuće, priopćuje PU karlovačka. Požar se proširio uslijed vjetra...
Vidi originalni članak

Starac (81) je u utorak oko 13 sati u Veljunu kod Slunja spaljivao korov i prouzročio požar susjedove kuće, priopćuje PU karlovačka. Očevidom su utvrdili da je starac ispred svoje obiteljske kuće spaljivao korov i nisko raslinje. 

Uslijed vjetra požar se proširio na susjednu parcelu i vatra je zahvatila dva drvena spremišta i drvenu kuću u vlaništvu 54-godišnjaka.

- Tom prilikom je izgorjelo krovište i unutrašnjost kuće. Požar su ugasili vatrogasci DVD-a iz Slunja, a materijalna šteta je veća od 95.000 kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu bit će dostavljeno izviješće o događaju. - izvijestila je policija.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • 16.03.2017.

    To mi je neshvatljivo. Umjesto da pokosiš travu, ti proliješ kanister benzina, zapališ ju i odeš u birtiju na gemišt. Baš kad sam išao autom iza Velike Gorice, vatra se skoro proširila na cestu a nema nikoga...tim pametnjakovićima bio odvalio io drakonske kazne. Bar budi tamo, sa šlaufom ako nešto pođe po zlu, pobogu!!!

  • beiv 15.03.2017.

    Ne kaže se uzalud da stari ljudi i mala djeca imaju istu pamet. Samo što na dijete smiješ podviknuti i po potrebi po turu, a starcu kada nešto kažeš odgovori ti da ga ne praviš blesavim i da po tebi ne bi ni kruha jeo.

  • smilodon 15.03.2017.

    eto tak je bilo slučajno i 1995-te, a onda su nam svašta prikrpavali iz haga!

Komentiraj...
Vidi sve komentare